2011. július 28., csütörtök

Konrád György: A városalapító - Jelenlegi ára: 2 855 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A városalapítóA könyv listaára: 3400 Ft. Leírás:
Egy háromszázezres lakosú vidéki nagyváros építészeti tervezője a városalapító - Konrád György regényének önmagáról, városáról valló elbeszélőhőse. Elutazhatom bárhova: a bőröndömben és arcom ráncaiban viszem magammal városomat - vallja az építész, aki itt élte le egész addigi életét. A történész és a szociológus pontosságával és emlékezetével idézi fel a város közeli történelmét - a második világháborútól a hetvenes évek elejéig - azokat a jellegzetes sorsfordulókat, amelyek nemcsak erre a városra, hanem egész Magyarországra jellemzők. A történelmi múlt mellett érzékletes, költői képekben örökíti meg a főhős lakta várost: épületeit, lakóit, a hivatali és magánélet jellegzetes figuráit és szokásait, hétköznapjait. Temető és templomok, hivatalok és üzemek, szűk sikátorok és zajos piacterek, állomásépületek, lakótelep, iskola és kórház az itteni élet színterei: itt játszódik le mindaz, ami a születéstől a halálig, az emberek, a város lakóinak életében történik. A nagy közösség élete összefonódik az építész magánéletével. Gyermekkori emlékek, az apa halála, a tragikusan elpusztult feleség fájó hiánya, egy újabb szerelem, az öregedő férfi és egy fiatal nő varászlatos hangulatú kapcsolatának költői képekben való megidézése: ez a vallomástevő személyes történelme. Rendkívül erőteljessé válik a regény az elbeszélőmóddal, az indázó, bonyolult körmondatokba ágyazott metaforák sűrű használatával. Az először 1977-ben cenzúrázottan megjelent mű csonkítatlan kiadása 1992-ben látott napvilágot (a Pesti Szalon kiadó gondozásában) - az új kiadás a szerző 2010-ben írt előszavával egészül ki állományfrissítés okán minden nagyobb könyvtárba érdemes beszerezni. ISBN: 978-963-07-8936-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 855 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 02:11
. Konrád György: A városalapító - Jelenlegi ára: 2 855 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése